Thursday, March 20, 2008

DAILY CHRONICLE #19 VOL 8

HOWARD’S DAILY CHRONICLE

NUMBER 19 VOL 8

MARCH 19TH 2008

WEATHER; BEAUTIFUL, MED HUMIDITY, 43/63 DEGREES

ANSWER TO POP QUIZ; RICHARD BONG WAS KILLED DURING HIS SOLO FLIGHT IN A LOCKHEED P-80 WHEN THE ENGINE SHUT BACK TO IDLE RIGHT AFTER TAKE OFF BECAUSE OF A FUEL PUMP SHUT DOWN! NO, IT WAS NOT A COMBAT SITUATION!

THIS WAS RELATED TO ME BY TONY LAVIER HEAD OF FLIGHT OPERATIONS FOR LOCKHEED! TONY WAS A FRIEND OF MY DADS AND I HAD TALKED TO HIM A NUMBER OF TIMES ABOUT DIFFERENT IDEAS I HAD PERTAINING TO AVIATION! SO AFTER MY DAD DIED I HAD AN OCCASION TO CALL HIM ABOUT A FLYBY WITH A P-38 AT A HOSPITAL “KELLY” JOHNSON WAS IN, IN VAN NUYS CALIFORNIA, HE WAS DYING FROM CANCER AND “KELLY” HAD ASKED TONY TO SEE IF HE COULD GET A LOW FLYBY PERMIT FROM THE FAA WHICH HE DID AND PERFORMED THE FLYBY!

TONY BROUGHT UP MILO BURCHAMP IN THAT CONVERSATION, HOW IT WAS TO BAD MILO WASN’T AROUND TO SEE ALL THAT “KELLY” AND THE “SKUNK WORKS” HAD DONE FOR THE COUNTRY AND LOCKHEED,  AND HOW MILO WAS KILLED AND THEN RELATED THE INCIDENT ABOUT RICHARD BONG AND THE FUEL PUMP! THEY INSTALLED A SWITCH THAT WAS TO KEEP THE FUEL PUMP ON LINE AFTER BONG’S DEATH! MILO BURCHAMP WAS KILLED IN A P-80 AFTER RICHARD BONG WHEN HE NEGLECTED TO THROW THE SWITCH BEFORE TAKE OFF AND THE FUEL PUMP WENT BACK TO IDLE! THE P-80 SLAMED INTO THE EDGE OF A ROCK CRUSHER SAND PIT ABOUT 10 FEET FROM THE TOP! I WENT TO THAT CRASH SITE WITH MY DAD. ALL YOU COULD SEE OF THE AIRPLANE WAS THE TAIL SURFACES. I REMEMBER, THE RUDDER WAS CRANKED HARD TO THE LEFT AND THE ELEVATORS WERE IN THE UP POSITION, HE WAS TRYING!

ANOTHER THING THAT’S STRANGE ABOUT WHERE MILO HIT, IT’S THE SAME ROCK CRUSHER WHERE BILLY GILLIS AND I WERE SWIMMING WHEN WE SAW THE FLARE PARACHUTES THAT WE CHASED AND I GOT ELECTROCUTED IN 1944!

POP QUIZ; IN THE MOVIE “CASABLANCA” WHAT WAS THE ACTORS NAME WHO PLAYED THE POLICE INSPECTOR!

MOM WENT SHOPPING TODAY FOR SOME EXTRA ITEMS IN CASE THE TRUCKERS PULL A SHUT DOWN AND ALL TRUCKING COMES TO A STAND STILL AS A PROTEST AGAINST THE GOVERNMENT FOR NOT DOING SOMETHING ABOUT FUEL PRICES!

FROM WHAT I HEARD, THEY REALIZE FREIGHT CAN/WILL BE MOVED   BY RAIL BUT IT TAKES TRUCKS TO GET IT FROM THE RAIL CARS TO THE DISTRIBUTERS! THE TRUCKERS WANT THE FUEL PRICE ROLLED BACK TO NO MORE THAN $2.25 PER GALLON! THIS CAN BE DONE BY REMOVING THE FEDERAL TAX PER GALLON ON DIESEL AND GAS!  $2.25 PER GALLON IS STILL TO HIGH BUT WILL GIVE THE GOVERNMENT A CHANCE TO OPEN UP ALL THE CAPPED AND PLUGGED WELLS IN THE COUNTRY AND START PUMPING OUR OWN OIL, THIS WILL ALSO PUT THOUSANDS OF PEOPLE BACK TO WORK AND WORKERS PAY TAXES AND BUY THINGS WITH THEIR WAGES! IT’LL BE A TRICKEL DOWN! PLUS A PRESIDENTIAL MANDATE THAT ORDERS THE OIL COMPANIES TO START IMMIDATELY BUILDING AT LEAST 5 NEW REFINERIES USING THE EXCESS PROFIT THEY’VE MADE! THEN WE CAN BECOME INDEPENDENT OF OIL FROM THOSE WHO WANT TO KILL US AND TAKE OVER THE UNITED STATES!

 

I’M NOT A GEORGE CARLIN FAN BUT THIS SURE HITS THE NAIL ON THE HEAD!

George Carlin's Solution to Save Gasoline

Bush wants us to cut the amount of gas we use.....

The best way to stop using so much gas is to deport 11 million Illegal immigrants!

 

That would be 11 million less people using our gas.

The price of gas would come down..... Bring our troops home   from Iraq to guard the Border....

When they catch an illegal immigrant crossing the border, hand him a canteen, rifle and some ammo and ship him to Iraq    Tell him if he wants to come to America then he must serve a tour in the military....

Give him a soldier's pay while he's there and tax him on it.....

After his tour, he will be allowed to become a citizen since he defended this country.....He will also be registered to be taxed and be a legal patriot.....

This option will probably deter illegal immigration and provide a solution for the troops in Iraq and the aliens trying to make a better life!

If they refuse to serve, ship them to Iraq anyway, without the canteen, rifle or ammo.....

Problem solved.....

 

If you think this is a good solution to both the problems, forward it to your friends.

I just did.........

 

THAT’S “30” FOR THIS ISSUE

HOWARD

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments: